A szolnoki utca, ahol az életveszélyes gödrök és a víz az úr

Megosztás

Amikor pedig a városvezetés megpróbálta sebtében azzal orvosolni a problémát, hogy fehér zúzottkővel szórták tele a gödröket, az a létező legrosszabb, egészségre káros ötletnek bizonyult. A méteres magasságban szálló port a lakók belélegezték, a gödrök pedig csak tovább mélyültek és szélesedtek.

A Homokbányai úton elképesztő kátyúk, valójában már gödrök találhatók, járművekre és emberekre is veszélyesek már. Vass Gyuláné megtette hivatalos panaszát és kérését elektronikus levél formájában, amit közzé is tett nyílt levélként is.

Külön nehézsége az útszakasznak, hogy ez a borzalmas minőségű út köti össze a 442-es utat a 4-es főúttal és hatalmas teherautók, tartálykocsik és teherautók használják. A városvezetésnél azonban a jelek szerint vagy az akarat, vagy a pénz hiányzott ahhoz, hogy az elmúlt tíz évben kezdjen valamit ezzel a szörnyű állapotban levő összekötő úttal.

Íme néhány fénykép, bizonyítván, milyen borzalmas állapotok uralkodnak arrafelé. Ez is Szolnok, oda kellene figyelni, ott is emberek élnek, megilletné őket egy élhetőbb környezet.

Ugye nem csak a további állagromlásról tudunk majd beszámolni?

Kapcsolódó cikkek